Kabeljauwhaasjes kruiden, inwrijven met Extra mosterd Ferdinand Tierenteyn en bedekken met paneermeel. Gaarmaken in de oven met witte wijn, water en fijn gesneden sjalotten. Wanneer de vis bijna gaar is even gratineren onder de grill, vis verwijderen en warm houden. Het resterende vocht laten inkoken en afwerken met boter en mosterd. De zwarte tagliatelle koken al dente in licht gezouten water.
Recept : Koen van den Broecke Restaurant Oranjehof Sint-Denijs-Westrem
Filip Van Gansbeke - Technisch Instituut Tweebruggen - Gent
Koen van den Broecke - Restaurant Oranjehof - Sint-Denijs-Westrem
Recept : Koen van den Broecke Restaurant Oranjehof Sint-Denijs-Westrem
Koen van den Broecke - Restaurant Oranjehof - Sint-Denijs-Westrem
Comme chez Soi - Brussel
Eddy Jonckheere - Restaurant Waterzooi
William Wostijn - Technisch Instituut Tweebruggen - Gent
Kelly De Bruycker - Technisch Instituut Tweebruggen - Gent
Restaurant Loncin - Antwerpen
Nick Coppens - Technisch Instituut Tweebruggen - Gent
Piet Rogiers - Grade
Wim De Bruyne - Technisch Instituut Tweebruggen - Gent
Piet Rogiers - Grade
Benny Haegeman - Technisch Instituut Tweebruggen - Gent
Metro – Cash & Carry Belgium – Horeca Magazine feb 2009
Radio 2 - Recept van de dag
Aangepast naar Smaak 53, jaargang 12, juni-juli-augustus 2010 (pag 31)