Kleur de tarbotfilet in olijfolie. Bestrijk met een mengsel van de 2 soorten mosterd en basilicum. Bestrooi met paneermeel Maak een gratin van aardappelschijfjes en een julienne van prei met de helft melk, de helft room. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Gaar in de oven op 200°C. Maak een blanke botersaus met witte wijn. Nappeer op het paneermeel en kleur onder de salamander. Dresseer.
Metro – Cash & Carry Belgium – Horeca Magazine feb 2009
Filip Van Gansbeke - Technisch Instituut Tweebruggen - Gent
Koen van den Broecke - Restaurant Oranjehof - Sint-Denijs-Westrem
Recept : Koen van den Broecke Restaurant Oranjehof Sint-Denijs-Westrem
Koen van den Broecke - Restaurant Oranjehof - Sint-Denijs-Westrem
Comme chez Soi - Brussel
Eddy Jonckheere - Restaurant Waterzooi
William Wostijn - Technisch Instituut Tweebruggen - Gent
Kelly De Bruycker - Technisch Instituut Tweebruggen - Gent
Restaurant Loncin - Antwerpen
Nick Coppens - Technisch Instituut Tweebruggen - Gent
Piet Rogiers - Grade
Wim De Bruyne - Technisch Instituut Tweebruggen - Gent
Piet Rogiers - Grade
Benny Haegeman - Technisch Instituut Tweebruggen - Gent
Metro – Cash & Carry Belgium – Horeca Magazine feb 2009
Radio 2 - Recept van de dag
Aangepast naar Smaak 53, jaargang 12, juni-juli-augustus 2010 (pag 31)